Seizoensrestaurant

  • Datum:
    17 mei 2018 19:00
  • Locatie:
    De Warande

De Warande

Enkele keren per jaar openen we 's avonds het clubrestaurant voor een bijzonder menu van onze chef.
Deze keer is het thema 'bio met Dries Delanote', de geprezen wild farmer die elke week biologische groenten aan De Warande levert.

Tijdens de avondopening van ons restaurant kan u proeven van een biologisch viergangenmenu op topniveau! Dries Delanote verschaft persoonlijk per gerecht tekst en uitleg.   
 

Prijs: - viergangenmenu (€78):

          - facultatief kaasbordje (€12):

          - aangepaste dranken (zonder aperitief) (€42):

 

U dient zich voor deze activiteit telefonisch in te schrijven via het nummer: 02 549 51 11.

 

 

– Tip: In ons nieuwste magazine 'Present' (p. 36) kan u ook een dubbelinterview terugvinden met topchef Kevin Teugels en Dries Delanote. 

 


Deze activiteit is toegankelijk alle leden en hun gasten. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot maandag 14 mei 2018, 12 uur.

Thumbnail

Andere activiteiten