Culinair menu

WEEKMENU 23/04 – 27/04
CLUBRESTAURANT

Salade van groene asperges met burrata en Korenaar

 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Op vel gebakken kabeljauw met witte asperges, handgepelde grijze garnalen en mousselinesaus
⠀⠀ ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Panna cotta van bloedsinaasappel met yoghurt en ijs van witte asperges

SEIZOENSMENU APRIL 2018
GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Tartaar van harder met zeekraal, daikon en kefir vinaigrette

Gelakte hoevekip met fondantaardappel en maïs

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Tartaar van harder met zeekraal, daikon en kefir vinaigrette

Gelakte hoevekip met fondantaardappel en maïs

Creatie van chocolade en kokos

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Tartaar van harder met zeekraal, daikon en kefir vinaigrette

Prakpatat met gepocheerd hoeve-ei en handgepelde grijze garnaaltjes

Gelakte hoevekip met fondantaardappel en maïs

Creatie van chocolade en kokos

Koffie en versnaperingen

ONZE KAART

Voorgerechten

 

Traag gegaard kalfsvlees met ansjovis en burrata

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gepocheerd hoeve-ei met schorseneren en Secreto 007

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Op vel gebakken zeebaars met handgepelde Noordzeegarnalen en zwarte olijf

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gebakken langoustine met gerookte paling, chioggia biet en gepofte boekweit

Hoofdgerechten

 

Cassoulet van kabeljauwwangen, prakpatat met krab, nori en oesterblad

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Pressa Iberico met verschillende koolvariëteiten en mosterdzaad

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Filet pur Simmenthal met foie gras, sjalot en bordelaisesaus

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeetong meunière

Desserten

 

Dame Blanche

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Chocoladecreatie met citrus

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen ‘Van Tricht’ met huisgemaakte chutney

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert