Culinair menu

CLUBRESTAURANT

Lunchmenu

fideuà / inktvis / piquillos

***

rog / jalapeño / courgette / selder / tomaat

***

cheesecake / framboos / verbena

of

dessert op basis van kaas*

 (*gelieve dit aan het begin van de maaltijd te melden)

- € 65 -

GROEPSRESERVATIES

Kies uit volgende seizoensmenu's:


Menu 1

Hamachi / avocado / koolrabi / groene kruiden

***

Fazant “ fine champagne” structuren van witloof

***

Tarte tatin “2023”

 

Menu 2

Rundstartaar / Oester / algen / bieslook

***

Hert / cepe / porto / aardappel

***

Vijg / vanille / framboos / mascarpone

 

Menu 3 

Duo van coquille / aardpeer / truffel

***

Griet / wortel / vandouvan / Mossel

***

Tonka / passievrucht / pecan

4de gang

Open ravioli van kreeft / Tomaat / zeekraal