Restaurant

Boek uw tafel

Laat u verrassen door ons weekmenu of maak uw keuze à la carte. Het restaurant van De Warande is uw uitvalsbasis om discreet te lunchen en van gedachten te wisselen in een elegante en verfijnde omgeving. Bij mooi weer kan u genieten van een heerlijke lunch op ons zomerterras.

 

Contacteer Marilyn voor uw reservatie in het restaurant: +32 2 549 51 40 of marilyn.verwimp@dewarande.be.

``One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.`` - Virginia Woolf
ELKE DAG TOT UW DIENST

Het keukenteam onder leiding van chef Kevin Teugels zorgt samen met maître d’hôtel en sommelier Patrick Grauwels en zijn zaalteam voor een culinaire beleving op het hoogste niveau.

Het keukenteam brengt onder leiding van chef Kevin Teugels elke dag weer verfijnde en dagverse producten op elk bord. Een eerlijke keuken vol smaak en pure producten. Dé garantie voor gastronomische verfijning aan elke tafel.

Kevin Teugels
CHEF

Patrick Grauwels oefent zijn beroep dagelijks met eindeloze kennis en passie uit. Na zijn opleiding aan de hotelschool Coovi - Pivit werkte hij zich bij Villa Lorraine in slechts 5 jaar op van commis tot chef de rang. Nadien volgde 15 jaar bij Comme chez Soi waarvan 7 jaar als chef du rang en 8 jaar als maître d'hôtel. Sinds 2010 genieten De Warande en zijn leden van zijn expertise.

Patrick Grauwels
MAITRE D'HOTEL & SOMMELIER
Contact

Als Warandelid bent u niet verplicht om te reserveren voor het clubrestaurant, maar het is wel steeds aangewezen.

Wil u graag een vergaderzaal (eventueel met bijgaand menu) reserveren? 
Kik hier voor meer info.

 

Hebt u nog andere vragen over het clubrestaurant of wil u reserveren, contacteer Marilyn Verwimp. 

 

Marilyn Verwimp

 

E-mail: marilyn.verwimp@dewarande.be